Vækst Jammerbugt er dit lokale erhvervskontorVækst Jammerbugt er organisationen for erhverv og turisme i Jammerbugt Kommune. Vi arbejder for en positiv udvikling af områdets nye og bestående virksomheder. Vores hovedopgave er konkret at levere aktiv erhvervsfremme og professionel erhvervsservice til iværksættere og etablerede virksomheder, der ønsker udvikling, forandring og ikke mindst vækst.

Vækst Jammerbugt er en del af Jammerbugt Kommunes Vækst- og Udviklingsforvaltning, som geografisk hører til på rådhuset i Pandrup. Her arbejder vi tæt sammen med forvaltningens øvrige afdelinger, herunder blandt andet teknik, miljø og plan samt kultur og fritid. Vi har desuden et tæt og forpligtende samarbejde med Jobcenter Jammerbugt omkring tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft.

  

Kontakt Vækst Jammerbugt og kom igang eller kom videre

Vækst Jammerbugt har et tæt samarbejde med en lang række rådgivere, uddannelsesinstitutioner og aktører i det lokale erhvervsliv. Alle har vi en fælles interesse i at understøtte vækst og udvikling i erhvervslivet. Så rækker vores kompetence ikke, er der aldrig langt til eksperterne i vores netværk.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få struktur på dine tanker og ideer og måske pege på både muligheder og risici.

Se hvad Vækst Jammerbugt kan gøre for dig:

 

 

Kontakt

VÆKST Jammerbugt
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 89 80
vaekst@jammerbugt.dk

Åbningstider

Man - Ons 8.00 - 15.30
Tors 8.00 - 17.00
Fre 8.00 - 13.00

Lør/søn/helligdage: Lukket