Turisme i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune er Nordjyllands førende turistområde med mere end 1,6 millioner overnatninger årligt.

I Jammerbugt Kommune bydes alle gæster velkommen til en mangfoldig feriedestination. Her er mange fine og velbesøgte strande, og vi har en spændende og afvekslende natur med plads til fordybelse, afslapning, udfoldelse og begejstring.

På turistområdet bidrager Vækst Jammerbugt til udviklingen af det lokale turisterhverv, destinationsudvikling, markedsføring og med at bygge bro mellem erhvervslivet og de mange samarbejderspartnere som vi løbende er i dialog med. 

Destinationsudvikling og vækstprojekter
Hos Vækst Jammerbugt arbejdes der løbende med strategisk og fysisk destinationsudvikling i tæt samarbejde med det lokale turisterhverv, foreninger og lokalsamfund. Det handler i høj grad om at understøttet samarbejde, så steder kan udvikles sig til samlede destinationer, hvor helhedsoplevelsen på tværs af værdikæder er i fokus. Dette effektueres blandt andet gennem vækstprojekter i de stærke feriesteder, som er udpeget i Udviklingsplan for Vestkysten (2018). 

VisitJammerbugten: Markedsføring, events og turistservice
Vi benytter betegnelsen Visitjammerbugten i markedsføringen af området overfor eksisterende og potentielle besøgende. På visitjammerbugten.dk kan du læse mere om områdets mange muligheder og finde inspiration til din næste ferie. 

Visitjammerbugten driver et helårs åbent betjent turistbureau i hjertet af feriebyen Blokhus, samt flere selvbetjente turistinfocentre og infoskærme rund omkring i kommunen.

Kontakt medarbejderne i VækstJammerbugt
Hos Vækst Jammerbugt arbejder vi fokuseret på at realisere indsatserne for turismeudviklingen i kommunen og vi har et lille team af medarbejdere der arbejder prioriteret hermed. Find medarbejdere i boksene til højre på siden.

Bureaukoordinator i Blokhus

Jannie R. Kristiansen

Tlf.: 72578974
jrk@jammerbugt.dk

Eventkoordinator og projektleder

Jette Haugaard Grønhøj

Tlf.: 7257 8972
jhg@jammerbugt.dk

Nyttige links

www.visitjammerbugten.dk