Nyttige links om iværksætteri

Lidt inspiration og forslag til besøg på et udpluk af hjemmesider med god og nyttig information.

Virksomhedsguiden - www.virksomhedsguiden.dk

På hjemmesiden finder du information om arrangementer og kurser og bl.a. en "værktøjskasse" med vejledninger og eksempler på forskellige dokumenter.

Erhvervshus Nordjylland - www.ehnj.dk

Regional erhvervsfremmeaktør, som yder specialiseret rådgivning til iværksættere og virksomheder, der har ambitiøse planer om udvikling og vækst.
På hjemmesiden er samlet information om væksthusets tilbud.

Skabelon til forretningsplan - www.virksomhedsguiden.dk

Her kan du finde flere forskellige typer af forretningsplaner. Et nyttigt redskab til at få godt overblik over din kommende virksomhed.

Virksomhedens registrering - www.virk.dk

Skal du starte eller ændre en virksomhed kan du på virk.dk digitalt oprette et selskab eller foretage ændringer i oplysninger om både selskaber og personligt ejede virksomheder.

Skat og afgifter med mere - www.skat.dk

Adgang til en lang række spørgsmål om skat og moms m.v.

Iværksætterguide - Startinfo.dk - Din iværksætter side. / Startinfo.dk ApS

startinfo.dk er Danmarks nye Iværksætterside! Her er samlet alt det væsentligste relateret til udfordringer i forbindelse med etablering af egen virksomhed. Indsatsen er båret af en passion for succesfuldt iværksætteri kombineret med mange års erfaring med at vejlede og rådgive iværksættere. Startinfo er en uafhængig og privat finansieret aktivitet. Finansiering sker via partnerskaber med rådgivere og andre samarbejdspartnere, som har relevante og gode ydelser til målgruppen.

Forum og mødested for nordjyske vidensiværksættere - www.first-step.dk

First-step.dk er et uformelt forum, hvor investorer, iværksættere og andre aktører inden for de innovative miljøer kan mødes. Der afholdes løbende inspirationsmøder for iværksætterer på Studenterhuset i Aalborg.

Iværksætterlegatet KICKSTART -  www.skift-a-kasse.dk/ivaerksaetterlegatet-kickstart

Iværksætterlegatet KICKSTART uddeles hvert år den 1. januar og er på 10.000 kroner, som støtte til danske iværksættere og nystartede virksomheder. 

Og mange flere links........... finder du her