Iværksættermiljøer i Jammerbugt Kommune

I Jammerbugt Kommune er der mange muligheder for at blive en del af et kreativt iværksættermiljø. Rundt omkring i kommunen findes der nemlig en række kreative kontorfællesskaber og iværksættermiljøer til dig som iværksætter eller mindre virksomhed.

Megen erfaring viser, at et kreativt miljø skaber kreative tanker. Det vil vi i Jammerbugt Kommune gerne understøtte. Her på siden kan du finde en oversigt over alle de iværksættermiljøer og kontorfællesskabet, vi har kendskab til. Husene ligger bredt fordelt i kommunen, og står med hver deres særkende, kvaliteter og funktionalitet klar til at tage imod dig. Du finder information om de enkelte iværksættermiljøer i boksene her på siden.

Kontakt Vækstjammerbugt for mere information om iværksætteri

Husk at du også altid er velkommen til at kontakte Vækstjammerbugts iværksætterkonsulenter for mere information om iværksætteri og iværksætterhusene i Jammerbugt Kommune. Kontaktoplysninger finder du i boksene til højre.

Åbningstider

Man - Ons 8.00 - 15.30
Tors 8.00 - 17.00
Fre 8.00 - 13.00

Lør/søn/helligdage: Lukket

IVÆRKSÆTTERI

Iværksætterkonsulent
Lars Kronborg

Tlf.: 72 57 89 82 / 41 91 39 82
lkb@jammerbugt.dk

Lars har en detailhandelsbaggrund og har selv været iværksætter de seneste 20 år med en lang række virksomheder indenfor bl.a. detail- og E-handel. Lars har en bred viden om opstart af virksomhed og rådgiver iværksættere i alle brancher.

Kompetencer: Drift, ledelse, salg/markedsføring, konceptudvikling og E-handel.

IVÆRKSÆTTERI

Iværksætterkonsulent
Flemming Jensen
Tlf .: 72 57 89 71/41 91 39 71
flj@jammerbugt.dk

Flemming har tidligere startet og drevet håndværks-/produktionsvirksomhed. Solid erfaring i indkøb og opsøgende salg til flere brancher samt været medejer af et grossist-/handels firma i en årrække. Flemming ejer også et mindre selskab, som udlejer lejligheder/fast ejendom. 

Flemming rådgiver alle brancher, men primært iværksættere inden for auto-, metal-, produktions-/fremstillings- og byggebranchen.

Kompetencer: Drift, ledelse, produktion, indkøb og salg.