Bliv iværksætter

Har du planer om at starte egen virksomhed? Skal du overtage en eksisterende virksomhed? Vil du gøre dit fritidsfirma til en levevej? Eller har du lige startet egen virksomhed?

 

Vækst Jammerbugt tilbyder alle iværksættere et møde med en iværksætterkonsulent. Dette intro-møde har til hensigt, at besvare spørgsmål og ideer der er baseret på de enkelte iværksætters potentialer og udfordringer. Formålet med mødet er at drøfte din forretningsidé og lave en plan for udviklingen af ​​din virksomhed. Vækst Jammerbugt har også en bred vifte af tilbud til iværksættere, nyetablerede virksomheder om drift og udvikling af deres egen virksomhed. Tilbuddene inkluderer bl.a.:

  • Vejledning og sparring med Vækst Jammerbugts konsulenter
  • Gratis startmap med nyttige oplysninger samt gode tilbud fra lokale rådgivere og virksomheder.
  • Rådgivningsforløb med private rådgivere gennem StartUp Club
  • Kollektive udviklingsforløøb og lejre (mindre deltagergebyr)
  • Inspirations- og netværksarrangementer
  • Iværksættercaféer
  • Netværksgrupper på Facebook for nystartede iværksættere.

 

Iværksættercaféer

Vækst Jammerbugt tilbyder gratis deltagelse på iværksættercafeer, hvor der vil blive stillet skarpt på jura, økonomi, markedsføring samt finansiering præsentation fra en etableret iværksætter. Derudover vil der være revisorer, advokater, finansielle institutioner og reklamebureauer, hvor du kan bestille en 1-1 samtale på 10 minutter med de private rådgivere og vækst Jammerbugts konsulenter på forhånd.

Iværksættercaféerne holdes efter behov hen over året. Du skal tilmelde dig på www.vaekst.jammerbugt.dk

 

Facebook netværksgruppe for nystartede iværksættere

Netværk er en væsentlig faktor for en vellykket opstart. Som iværksætter i Jammerbugt får du plads i vores IV-grupper. Gruppen består af iværksættere, der er i samme opstartsfase og derfor ofte står over for de samme udfordringer. Gruppen består af 10-15 medlemmer og møder den første tirsdag i hver måned fra 18-21. Mellem møderne er muligheden for sparring i den lukkede Facebook-gruppe.

 

Opret dig som ny virksomhed

 

Privat rådgivertilbud

Iværksættere, som har et bestemt vækstpotentiale, kan mod moderat betaling deltage i StartUp Club-programmet, som er et skræddersyet tilbud til iværksættere, der har brug for konkrete råd om juridiske spørgsmål, budget og regnskab, marketing osv.

Hvis du tænker på at blive iværksætter med egen virksomhed, kan du kontakte Vækst Jammerbugt. Dine oplysninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt og vil udelukkende blive brugt af vores iværksætterkonsulenter i samarbejde med dig. 

Vi har også tilbud til de etablerede iværksættere, der har vækstambitioner. Det involverer både individuelle kurser, hvor du kan sparre med en eller flere rådgivere på udviklingskurser og camps med fokus på relevante emner som økonomi, HR og ledelse, salg og marketing mv. 

Vi hjælper også med at finde passende lokaler, udarbejde ansøgninger, søge efter samarbejdspartnere eller styre andre forhold i forbindelse med din virksomhedsstart.

 

StartUp Club erstatter det gamle Nordjysk NewBizz

 

Det hidtidige Nordjysk Newbizz-program lukkede i slutningen af ​​2018 og erstattes nu af StartUp Club. 

StartUp Club er en fælles løsning for nordjyske virksomheder, der er skabt via et samarbejde mellem de 11 nordjyske erhvervskontorer og Væksthus Nordjylland , som er unikt for Nordjylland. 

Jammerbugt mener, at iværksætteri og de gode ideer hjælper med at skabe morgendagens løsninger og nye job. Vi ved, at man med professionel sparring og vejledning i opstart har de bedste forudsætninger for at lykkes og få den mest bæredygtige forretningsplan.

StartUp Club er derfor for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed eller så lille er i gang. Du har ideen og konceptet, men ønsker professionel og upartisk vejledning i din opstart.

Du får vejledning og sparring hos din lokale erhvervskontor til din forretningsplan og idé. Vi hjælper dig samtidig videre i StartUp Club, hvor du får mulighed for at få 3x2 timers rådgivning hos de private rådgivere, som du ønsker; fx advokat, revisor, markedsføringsbureau osv. You can choose from the many private advisors who have accepted to be part of StartUp Club.

Ønsker du at realisere drømmen om, at gøre eget firma til Virkelighed, så kontakt endelig Vækst Jammerbugt. 

Husk at du altid kan kontakte vores iværksætter konsulenter for en uforpligtende samtale af dine muligheder og for nærmere oplysninger om de nye programmer.

 

 

Kontakt

VÆKST Jammerbugt
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 89 80
vaekst@jammerbugt.dk

IVÆRKSÆTTERI

Iværksætterkonsulent
Lars Kronborg

Tlf.: 72 57 89 82 / 41 91 39 82
lkb@jammerbugt.dk

Lars har en detailhandelsbaggrund og har selv været iværksætter de seneste 20 år med en lang række virksomheder indenfor bl.a. detail- og E-handel. Lars har en bred viden om opstart af virksomhed og rådgiver iværksættere i alle brancher.

Kompetencer: Drift, ledelse, salg/markedsføring, konceptudvikling og E-handel.

IVÆRKSÆTTERI

Iværksætterkonsulent
Flemming Jensen
Tlf .: 72 57 89 71/41 91 39 71
flj@jammerbugt.dk

Flemming har tidligere startet og drevet håndværks-/produktionsvirksomhed. Solid erfaring i indkøb og opsøgende salg til flere brancher samt været medejer af et grossist-/handels firma i en årrække. Flemming ejer også et mindre selskab, som udlejer lejligheder/fast ejendom. 

Flemming rådgiver alle brancher, men primært iværksættere inden for auto-, metal-, produktions-/fremstillings- og byggebranchen.

Kompetencer: Drift, ledelse, produktion, indkøb og salg.

Nyt tilbud til iværksættere