Årets Iværksætter 2020

Erhvervsforeningen Jammerbugt skal i samarbejde med Vækst Jammerbugt i 2020 - for 11. år i træk uddele Årets Iværksætterpris.

Traditionen tro kårer Vækst Jammerbugt og Erhvervsforeningen Jammerbugt årets iværksætter, og 2020 er ingen undtagelse. Når den endelige vinder kåres i slutningen af november måned falder valget på enten Thorupstrand Fiskehus, LBS Staal A/S eller Go!Communication.

De tre finalister, som er blandt flere indstillede virksomheder til Erhvervsforeningens iværksætterpris, er blevet vurderet af Erhvervsforeningens forretningsudvalg og Vækst Jammerbugt, som på baggrund af flere forskellige kriterier, herunder blandt andet virksomhedernes omsætning, økonomi, udvikling, potentiale, ide og initiativ, har udvalgt disse til en sidste og endelig vurdering.

Læs mere om de tre nominerede

I boksene til højre kan du læse mere om de tre nominerede virksomheder LBS Staal, GO!Communication og Thorup Strand Fiskehus. Tryk på billedet, så kommer du direkte til en spændende historie.

Derfor uddeles iværksætterprisen

Erhvervsforeningen ønsker med uddelingen af iværksætterprisen at sætte fokus på iværksætterlyst og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst og kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed.

Kriterierne for at komme i betragtning er, at iværksættervirksomheden har vist levedygtighed i mindst 1 år og være højst 4 år gammel. Succesen kan vurderes i forhold til omsætning, beskæftigelseseffekt, udvikling, idé, initiativ, perspektiv på sigt m.m. og et krav om dokumenteret positiv vækst.

Prisen tildeles en iværksættervirksomhed som er beliggende i Jammerbugt Kommune. Ejer(e) skal ikke nødvendigvis være bosiddende i Jammerbugten. Alle brancher kan indstilles.

Kåringen 2020

Kåringen af Årets Iværksætter i Jammerbugt Kommune og uddeling af Iværksætterprisen 2020 sker under anderledes forhold i 2020 på grund af Coronasituationen og vil ske ultimo november.

GO!Communication

GO!Communication er nomineret til Årets Iværksætterpris 2020

(tryk på billedet for at læse historien)

LBS Staal

LBS Staal er nomineret til Årets Iværksætterpris 2020

(tryk på billedet for at læse historien)

Thorup Strand Fiskehus

Thorup Strand Fiskehus er nomineret til Årets Iværksætterpris 2020

(tryk på billedet for at læse historien)