Virksomhedsrettede bæredygtighedstilbud

For at Jammerbugt Kommunes virksomheder kan blive endnu grønnere og mere konkurrencedygtige, tilbyder vi uvildig og gratis sparring til virksomheder som vil arbejde med bæredygtighed, grøn omstilling og cirkulær økonomi.

Fremtidens kunder vil have etisk forsvarlige produkter, og der skal være et solidt belæg for at de er bæredygtige. Bæredygtig produktion bliver derfor også en del af fremtidens store trends. Hos Vækst Jammerbugt kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at blive mere bæredygtige, både i forhold til grønne tiltag og social ansvarlighed til gavn for både miljøet samt bundlinjen.

Vi kan vejlede dig om praktisk bæredygtighed, om Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling (NBE), bidrage med ideer til samarbejdspartnere og i særlige tilfælde også medfinansiere nye, bæredygtige tiltag, som eksempelvis konsulentbistand og mulige potentialer.

Vi sigter altid mod en individuelt tilpasset løsning til netop din virksomhed og hjælper gerne med at navigere hen til den helt rette aktør.

Redskaber til bæredygtig virksomhed kan være:

  • Cirkulær økonomi
  • Cradle to Cradle (C2C)
  • Social bæredygtighed
  • Dine ideer

Læs mere i vores informationsflyer om bæredygtighed her

Herunder kan du kigge rundt og se vores samarbejdspartnere til bæredygtig omstilling, virksomhedsportrætter til inspiration og blogindlæg fra Jammerbugt Kommunes virksomheder - og meget mere.

Kontakt Erhvervskonsulent Flemming Jensen for en uforpligtende samatale.

Erhvervskonsulent

Flemming Jensen

Tlf.: 72578971 / 41913971
Mail: flj@jammerbugt.dk