Jobcenter Jammerbugt

Jobcentret kan hjælpe med spørgsmål om bl.a. arbejdsfordeling, opkvalificering m.v.

Jobcenter Jammerbugt er din lokale samarbejdspartner i forhold til rekruttering, opkvalificering, sygedagpenge m.v. Jobcentret kan bl.a. besvare spørgsmål og henvendelser om muligheden for at etablere arbejdsfordeling.

 

Arbejdsfordeling som alternativ til afskedigelser

I din virksomhed kan I aftale, at arbejdstiden nedsættes i en midlertidig periode for at undgå afskedigelser.

I en række overenskomster er der adgang til at etablere arbejdsfordeling. På områder, hvor der ikke er overenskomst, eller hvor overenskomsten ikke indeholder regler om arbejdsfordeling, kan der indgås en kollektiv aftale mellem dig som arbejdsgiver og dine ansatte. Læs mere om arbejdsfordeling på dette link.

Inden du overvejer arbejdsfordeling, bør du læse om muligheden for midlertidig lønkompensation. Få yderligere information ved at klikke her.

For spørgsmål og ansøgning om arbejdsfordeling Kontakt virksomhedskonsulent Martin Østergaard på 4191 1925.

Andre spørgsmål:

Øvrige henvendelser vedr. ansættelser, afskedigelser, sygedagpenge m.v. rettes til Jobcentrets hovednummer, tlf. 7257 8990.

Du kan også finde mere relevant information for arbejdsgivere hos Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering (STAR). Læs mere på: https://star.dk/

Læs også STAR´s oplysninger om håndtering af beskæftigelsesindsatsen i relation til virksomhederne i denne særlige periode via dette link.